Hogyan lehetne bepasizni a nyáriszünet alatt vagy épp a nyaraláson?
Figyelt kérdés
19éves csaj vagyok, még sose volt pasim...nem is nagyon járok sehova..nagyon válogatós is vagyok, bár volt már 1-2 pasi aki tetszett és én is neki de nem mert lépni végül semmi sem lett. bnőimmel szoktam sokat sétálni a városba de még ugy se szemelt ki magának egy pasi se..nyaralni viszont megyünk a családommal és félek hogy majd megint vmi pasiba beleszeretek, már 2x volt ilyen, egyik egy cirkuszi fellépő volt, másik a recepciós..XD aztán hónapokkal később észhez tértem hogy úristen ezek nekem bejöttek? XD történhetne 1x vmi "csoda" a nyaraláson is, h pl megismerkedek egy pasival és amíg ottvagyok elvagyunk, sétálunk a balatonparton vagy ilyenek..nem értem hogy miért nem történik soha semmi jó velem=/2014. máj. 4. 16:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!