Szerintetek mitől lesz 1 fiú igazán szerelmes? Szép vagyok.16/L
"Szép vagyok" Te kis egogombóc ...
Igen, legyél nehezebben megkapható. De azért ne vidd túlzásba azt, hogy húzod az agyát, mert lehet elmegy tőled a kedve..
jahj most mér baj az ha szépnek tartja magáát?-.-"
amugy igen szerintem is kicsit legyél nehezebben megkaphato de ne nagyon mert különben megunja a várakozást.
Az első választ köszönöm.És mondom h kb 1 éve huzom a dolgot,hol kedves vagyok,hol nem. Ja és ha egogirl vagyok akk mivan? Mióta élek azt hallgatom h gyönyörű vagyok...:) Az első válaszoló is gondolom nagyon szép,ill elégedett magával,amásik2 meg ronda szar:) nem irigykedni kell.:)
:*
Ja, ha meg azt mondta volna, hogy nem szép, akkor azt kapná meg, hogy nincs önbizalma...
Igen, legyél kicsit titokzatosabb, és kéresd magad egy kicsit, mert az elég gáz, ha rögtön ugrasz, amikor megkérdez.
Annyira birom,ha valaki szépnek,meg csinosnak találja magát...azt csomóan rögtön beképzelt,hülye p.csának minősitik...
Ne is törödj velük!Egyb.hát igen ne mutasd ki mennyire odavagy érte,vagy milyen húúú de jó pasinak találod.Mondd neki ,hogy Neked nem a külső a fontos,hanem a belső értékek...és hogy nehezen leszel szerelmes.
Hogy lássa attól ,hogy helyes még nem vagy oda érte,hanem mással kell meghóditani.
Egyb. vigyázz én is voltam már igy,és egy ilyen srác mellett nagyon nehéz lehet az élet,ha összejöttök.
állandó aggódások a sok lányimádó miatt,és ,hogy majd talál egy jobbat...
Én mindig ezt éreztem,hogy muszáj tökéletesnek lennem,és nekem lenni a legjobbnak a környezetében azért ,hogy megtartsam...És ez egy idő után nagyon fárasztó volt...
Sok szerencsét =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!