Fiúk milyen típusu lányokat szeretek?
Figyelt kérdés
A sportosabb tipusut vagy a csajosabb ( magasarku,rozsaszun ruha .. Stb ) lànyakot szeretitek.2014. máj. 4. 15:24
1/4 anonim válasza:
1. Nem tudom, milyen típusú lányokat szeretsz.
2.Így van.
3/4 anonim válasza:
A zsánerem aki rózsaszin ruciban magassarkúban lefutja a maratont.
4/4 anonim válasza:
A sportos, okos, hideg lányokat szeretem, valahogy ők vonzanak, talán a jó tapasztalataim miatt. A humorukat is szeretem, mert olyan apró mozdulatokkal, mondanak vicceset, és utána nem éltetik magukat, hanem csak néznek tovább érzelemmentesen. Sokkal könnyebben is fogadom el tőlük, ha javasolnak valamit és jobban odafigyelek az ötleteikre. Az is tetszik, hogy tornacipőt hordanak, és nincs rajtuk semmi csillogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!