Miért nem tudnak védekezni a nők ha olyan helyzetbe kényszeríti őket egy férfi hogy megerőszakolja?
Figyelt kérdés
Jó, tudom ez most egy nagyon sarkított és "buta" kérdés egy harmincas fiútól... Talán túlságosan naív vagyok de mi sem egyszerűbb elviekben, minthogy:
megerőszakolni próbálja a férfi a nőt...
...akinek ott vannak - jó esetben - az óriási körmei: belemarkol a herébe mint a satu, aztán ezzel hatástalanítja a férfit...
vagy ha orális szexre kényszeríti, miért nem harapja le?..
(én legalábbis ha nő lennék ilyen helyzetben ezt tenném)
és ekkor egyértelmű is lenne a tényállás a rendőrségnek, mindenkinek...
2014. máj. 4. 13:09
1/2 anonim válasza:
Talán mert annyira lefogja kezét lábát hogy mozdulni sem tud. Esetleg előtte valami gyengébb szerrel (pl alkohol)elkábítja, ettől pedig nem képes megvédeni magát.
2/2 A kérdező kommentje:
ja, értem. meg persze gondolom a stressz...
meg hát gondolom kevés embernek lenne olyan lélekjelenléte egy ilyen helyzetben. még férfinak is.
2014. máj. 4. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!