Tumblr vélemény?
2014. máj. 4. 00:09
1/6 anonim válasza:
annyira nem szeretem, ha egyből indul a zene..:D és oldalra rakhatnál linkeket. legalább egy archive-ot. amúgy ezt a témát használom én is.
2/6 anonim válasza:
A zene szerintem se egyből induljon, nem baj ha van, de úgyis hallgatok valamit.
A cím, a képek is kicsit tucatok, a szövegeknél érdekes a betűtípus.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok!:)
2014. máj. 6. 22:59
4/6 anonim válasza:
"Összelopkodott képek, bugyuta bölcsességek mindenhonnan összemásolgatva. Tipikus tini-baromság. Nem egyedi, nem érdekes, Nem mutat semmit belőled. Vagy ha igen, az még rosszabb - akkor te is egy unalmas tucat-ember vagy."
És az automatikusan induló zene rohadt idegesítő, arról nem is beszélve hogy a pause gomb jelét lecserélted, amitől még nehezebben található meg.
5/6 anonim válasza:
Ja és a rólam rész olvashatatlan ezzel a betűtípussal, kész kínzás volt egy sort elolvasni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,a betűtípuson állítottam mert tényleg kiolvashatatlan volt.:) Nekem ezek a képek tetszenek. Nem sértésből mondom meg ilyenek,de nektek mi nem tucat? :))
2014. jún. 15. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!