Ez hol van? Mert nem találom
Figyelt kérdés
Van fent a world of tanks magyar portálon,hogy kapsz 20000aranyat meg 100millió xpt meg valamennyi kreditet ha letöltöd azt a kis filet2014. máj. 3. 12:13
1/4 Csabeszkusz99 válasza:
Hát nem tudom..... hogy ez működhet e ha meg is találod - egyébként szerintem a World of Tanks tesztszerverről írsz, amit le tudsz tölteni, csak hát ezzel az a baj, hogy nincs rajta állandó szerver! :/
2/4 anonim válasza:
Linket tudnál küldeni,ez hol van?
4/4 Csabeszkusz99 válasza:
Ja hát igen, ez a teszt-szerver, amin tényleg alapból kapsz 20000 aranyat meg 100000000 kreditet meg azt hiszem ugyanennyi xpt, de ez csak arra való hogy minden tankot meg tudj venni és kipróbálhasd az összeset! mint már mondtam sajnos nincs álladó szerver, csak alkalmi, időszakos.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!