Csak nekem tetszett az Így Jártam Anyátokkal c. sorozat befejezőepizódja?
Figyelt kérdés
Mindenki szidja, hogy mennyire rossz és méltatlan befejezés volt, de szerintem inkább zseniális. Barney és Robin várható volt hogy nem maradnak együtt, különben miért szakítottak volna korábban, és az utolsó epizódokban elkapott az érzés hogy mégiscsak Tednek kéne Robinnal lennie, és ehhez pedig tökéletes átkötés volt a végén amit a gyerekei mondtak. (Azaz hogy csak azért mesélte el, hogy közölje a gyerekekkel hogy mennyire belezúgott "Robin nénibe".) Csak én gondolom így?2014. máj. 2. 20:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem már az utolsó 2-3 évad elég gyenge volt, igazából nem tudtak már mit kitalálni, csak azért adták ki, mert jött belőle a pénz. A befejezés pedig szerintem elég hülyeség, mármint, az egész sorozat erre az egy pillanatra épült, jogosan volt nagy elvárása mindenkinek az utolsó epizóddal kapcsolatban, és láthatóan nem hozta az elvárt szintet, mert az emberek 95%a leszarozta.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled, én sem erre számítottam, de el tudom fogadni és szerintem jól volt kitalálva.
2014. máj. 2. 21:13
3/3 anonim válasza:
Nmekem nagyon is tetszett a befejező rész főleg az hogy Barny is a jó útra tért.Szerintem pedig aranyos hogy Ted és Robin összejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!