Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért melegszik a simson-om?

Krucip kérdése:

Miért melegszik a simson-om?

Figyelt kérdés
Először is vettem rá új hengert, dugattyút, gyűrűket, szimeringeket, kondenzátort, új karbi van rajta, egyedül a főtengely az eredeti benne de az sincs elütve. A gyújtás is rendben van, a hézag is. Megyek vele 2 km-t és olyan meleg hogy nem lehet megfogni a hengert, egyszer mértem kb. 100C fok volt. Kérlek segítsen valaki valami ötlettel mert rengeteget költöttem eddig..

2014. ápr. 29. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha új a henger dugattyú meg gyűrű akkor még nincsennek összekopva szorosan illeszkednek hő hatására meg amúgy is tágulnak. Ilyenkor be szokták járatni a motort nem tudom hány km-ig kíméletesen lassan járni vele rövid távon. Néha beindítod és alapjáraton hagyod ketyegni 5-10 percet. Nem pedig bőgázon hossszútávon ami a csövön kifér mert akkor hazavágod a motort. Aztán ahogy jársz vele idővel mehetsz picit gyorsabban stb. Amúgy meg minden motor henger forró ha használják a motort egyiket sem tudod megfogni.
2014. ápr. 30. 09:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az a baja mert járatgattam én meg a régi dugóval és hengerrel is ezt csinálta, mondom megyek vele normál tempóban mittudom én 3 kilométert és forró a henger, meg megddig bejáratós? Már mentem vele vagy 1000 km-et de csak melegszik. Meg pl. ha egyszer megzavarom bejáratóson akkor örökre melegedni fog?
2014. ápr. 30. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen minőségű hengert és dugattyút vettél? Vagy esetleg tudsz linket mutatni? Lehet hogy kínait vettél.
2014. máj. 2. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!