Parfüm gond. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már régóta megakartam venni Christina Aguilera by Night parfümét. Mamával úgy beszéltük hogy tőle kapom meg, de ehelyett kaptam egy teljesen no name parfümöt. Ami nem is érdekelne, de erre a parfümre azt hiszem allergiás vagyok :S . Viszket és ég ahol befújtam magam...Emellet meg még az "illatától" is felfordul a gyomrom...
Most mit tegyek? =S Ha a pénzből amit anyától kaptam megvenném a parfümöt, sértődés lenne, de annyira hülye nem vagyok hogy olyan dolgot fújjak magamra amit nem bírok.
2009. dec. 24. 18:37
1/3 anonim válasza:
Ajándékozd el. Lehet, hogy másnak bejön ez az illat.
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg add el!
És abból a pénzből (esetleg pótold ki) vegyél olyant amilyent szerettél volna!:)
Ui: Ne használd!! Tényleg allergiás vagy rá!
3/3 anonim válasza:
Ha az allergiára hivatkozol biztos megérti, hogy nem használod.Utána már eladhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!