Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akkor most mar igy abszolut...

Akkor most mar igy abszolut nem tud megjelolni ismerosnek Fscebook-on?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy szemelyes ismerosom aki elozo profilomon megjelolt ismerosnek, de nem az eredeti nevet hasznalja facen, igy elutasitottam a jeloleset, mert nem tudtam, hogy o az, es ranyomtam arra is, hogy nem ismerem. Kiirta, hogy az a felhasznalo nem tud a jovoben ismerosnek jelolni. Ma be akartam lepni, de feltortek a fiokomat, igy uj facebookom van. A kerdesem az lenne, hogy az uj facebookomon mar meg tudna jelolni ismerosnek, vagy igy mar abszolut sehogyan sem, hogy a regi facemen arra nyomtam, hogy nem ismerem?

2014. ápr. 28. 16:09
 1/2 A kérdező kommentje:

* Gyors javitas: Akkor most mar igy abszolut

nem tud megjelolni

ismerosnek Facebook-on?

2014. ápr. 28. 16:13
 2/2 anonim válasza:
mivel új profilod van valószínűleg meg tud.. én legalábbis nem látom akadályát :D semmi köze az új profilodnak a régihez, szóval..
2014. ápr. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!