Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen papucs?

Miért vagyok ilyen papucs?

Figyelt kérdés
Társaságokba nem tudok megszólalni, csak mert másokat magam fölé helyezek el, úgy érzem mindenben szar vagyok.. A csajoknál nem merek kezdeményezni, és itthon úgy ábrándozok róluk, ahogy a lányok szoktak a fiúkról.. Ezek mind mind olyan visszahúzódó női vonások, amikkel nem lenne gond, ha nem fiú lennék.. Nekem tökösebbnek kéne lennem, úgy talán jobban észrevennének a lányok is.. Talán az önbecsülésemmel van a probléma.. Ha valaki tudja, hogy milyen irányba kellene ellépnem, eme probléma kiküszöbölése érdekében, attól szívesen várom a tanácsokat!:) Illetve személyes élménybeszámolókat is szívesen látom:) Előre is köszönöm!:)

#női vonások
2014. ápr. 28. 15:57
 1/2 A kérdező kommentje:
Ez az oldal tényleg ennyire kezd kihalni, vagy én írok ilyen szerencsétlen kérdéseket, hogy egyre sem jön válasz?:)
2014. ápr. 28. 16:16
 2/2 radír67 ***** válasza:
Nem vagy magaddal elégedett? Másnak, jobbnak akarsz látszani, mint amilyen vagy. Én is jártam hasonló cipőben, fiatal koromban. Azt figyeltem meg, hogy a belső bizonytalanságot a nők megérzik, inkább a kevésbé jó srácokat választják, ha azok biztosak önmagukban. Azok persze jól megszívatták őket. Ezt akkor sem értettem.Ne akard siettetni a dolgokat, nem maradsz le semmiről. Idővel minden zsák megtalálja a maga foltját.
2014. ápr. 28. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!