Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel segíthetem elő a magassá...

Mivel segíthetem elő a magasságom növekedését? 13/L

Figyelt kérdés

157 cm vagyok.

Naponta sportolok, a táplálkozásom kevésbé egészséges (elég sok édesség becsúszik), nagyon sok vizet iszok, ha ez számít.

2014. ápr. 27. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

nagyjabol semmivel, mivel a felnottkori magassagodat alapvetoen a genjeid hatarozzak meg. a vizivas a novekedesed szempontjabol pontosan 0 ertekkel bir, az edessegzabalas meg mindenre jo, csak egeszsegesen elni nem.

13 evesen nem tudom hova sietsz, kb. 10 evig meg folyamatosan noni fogsz (egyre lassulo utemben ugyan, de folyamatosan).

2014. ápr. 27. 20:15
 2/3 anonim válasza:
Elméletileg hormonokkal lehet növelni, de nem ajánlott + különben is egy statisztika szerint az alacsonyabb lányok könnyebben találnak párt maguknak. A sport meg egészséges táplálkozás nélkül nem ér valami sokat...
2014. ápr. 27. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Sámlival.
2014. ápr. 27. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!