Őslényes filmek?
Figyelt kérdés
Tehát engem minden érdekel ami az őshüllőkkel, vagy a mamut idejében élő lények, de ha valaki tud akkor még az ettől korábbi lényekről szóló film is érdekel.
Egyszer pedig láttam egy olyan filmet ami egy tengeri őshüllőről szólt csak már nem emlékszek mi volt a címe. Egy ilyen hosszú nyakú lény volt és pont vemhes volt... Ennyi dereng. A válaszokat előre is köszönöm.
2014. ápr. 27. 14:37
1/4 anonim válasza:
Jurassic Park 1-3, Dinoszauruszok, a Föld urai, A dínók bolygója (Planet dinosaur) 2011
2/4 anonim válasza:
Esetleg a Godzilla de abban nem igazán dinókról van szó
3/4 A kérdező kommentje:
Ezeket én is ismerem és már sokszor láttam őket. Valami új kellene, de köszi a válaszokat.
2014. ápr. 29. 21:49
4/4 anonim válasza:
1. Dínó (Dinosaur - Walt Disney film)
2. Prehistoric Park (Ősvilági kaland)
3. Őslények kalandorai (Primeval)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!