Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy karácsony? Pff.

Hogy karácsony? Pff.

Figyelt kérdés

Azt hiszem,a cím nem sok minden árul el.Ezért elmondom én.Holnap karácsony...hurrá...na mármost én nem igazán érzek többet a karácsonynál,mint egy egyszerű napnál...ráadásul anyukám szomorú mert apukám meghalt 11 éve,ráadásul sz@r sorsunk van,(lelkileg)ezért nem sok mindent mond nekünk a karácsony,maximum kisebb szenvedést.Van valaki akinél ugyanez(najó,nem épp ugyanez)a szitu?És ilyenkor ez normális?

15/F

2009. dec. 24. 00:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
örökké sajnálkozni ahelyett, hogy az ember túllépne a dolgokon felépülne újrakezdené ,stb, ez nem éppen okos dolog. Nincs mit sajnálni rajtatok így. Aki akar az tesz az ellen, hogy jobb legyen. Persze könnyebb leülni a sarokba és sírni.
2009. dec. 24. 01:02
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
én utálom a karácsonyt. ,,o.o,,
2009. dec. 24. 01:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, a rossz sors jelentősen megnehezíti a karácsonyt. Ezen nehéz szépíteni. De egymásnak azért ott vagytok.

Nálam mit is jelent:

Gyerekként még jelentett valamit, de az is csak az ajándékokban merült ki, később már nem kértem semmit, mert nem láttam értelmét. Lemegyünk a rokonoknál, már akinél, elmormolunk egy boldog karácsonyt köszöntést, ami nem hiszem hogy sok érzést tartalmaz, csak illem és megszokás. Legalábbis nálam és úgy gondolom a többségnél is. Nem díszítek fát, nem igénylem az ünnepi menüt. Csak egy nap a sok közül, mely eltelik, így vagy úgy.

Ismerek olyat, akit teljesen magával ragad a karácsony varázsa, kerülnöm is kell az ünnepekkor, mert kiborít.

2009. dec. 24. 01:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Karácsony...Elhitetik az emberekkel,hogy a szeretetről szól.De már rég nem.Csak a pénzről...mint minden.A karácsony nekem is csak egy nap...

/amúgy,igen lehet hogy túlzás...ez van,én így látom/

2009. dec. 24. 01:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. dec. 24. 01:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha senki nem mondaná fel sem tűnne hogy karácsony van.

Kábé ennyit jelent nekem. Olyan nap mint a többi.

2009. dec. 24. 01:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha nem lehet javítani,akkor nem lehet.Sajnos nálunk is ígyvan
2009. dec. 24. 01:39
 8/8 anonim válasza:
Tudom már régi kiírás, de mégis kidobta a gép, engem nagyon megdöbbentett amit itt mindenki írt. Nekem a karácsony sokkal több annál mint egy "nap". Még csak 13 éves vagyok de nekem már most sem az ajándékokról szól és nem a pénzről, nekem karácsony napja szeretettel teli. És ezzel minden ismerősöm így van. Csak sajnálni tudlak titeket hogy egy ilyen csodás ünnepből kimaradtok :/
2011. okt. 4. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!