Tesco vs. Interspar?
Figyelt kérdés
Ár, minőség, tisztaság, igényesség stb. szempontjából2009. dec. 23. 17:22
11/19 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. Azért felvágott/virsli téren az Intersparral is vigyázni kell: Én minden nap látok, száradt, barna szélű felvágottakat, és savanyú virslit is vettem már. :S De mondjuk a Tesco-ban, amikor felvágottat akartam venni, egyszer rámszólt az eladó, hogy azt inkább neeee.... (Pocakos voltam éppen.)
De az tény, hogy mondjuk a vaj, tejföl biztosan olcsóbb, mint a Tesco-ban.
14/19 anonim válasza:
Interspar
Bár én nem vásárlok, mert még gyerek vagyok, de oda szívesebben megyek.
15/19 anonim válasza:
teszkó, mindenkinek lesz jóóó :D
16/19 anonim válasza:
A Tesco olcsóbb, de az Interspar sokkal igényesebb. A Tescoban úgy felidegesít az, mikor kiírják, hogy pl az Intersparban vagy a Rossmannban mennyivel drágább az adott termék... Elég gáz...
17/19 anonim válasza:
Tuskóban az a gáz, hogy a sütiknek, felvágottaknak a tartalma nem az, aminek gondoljuk. Sütikbe romlott tejet, maradékokat tesznek, ugyanígy a csomagolatlan felvágottakkal, mert belerakják a lejárt virslik maradékát...stb Úgyhogy inkább kihagynám. Állítólag, a Tesco most sokat javított a minőségen, no nem világszínvonal, de valamicskével jobb.
18/19 anonim válasza:
Tesco általában olcsóbb, de a Spar sokkal igényesebb, otthonosabb és a termékek is igényesebbek.
19/19 anonim válasza:
Interspar nem olyan drága de minőséget is kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!