Hogyan érjem el hogy ne buktasson meg a tanár év végén?
Figyelt kérdés
Matekból bukásra állok és valószinüleg megfog buktatni.Most fogok érettségizni és nagyon nem szeretnék egy tantárgyból megbukni év végén,mert akkor lőttek az érettségimnek,és csak ősszel kaphatom meg az érettségi bizonyitványt jó esestben.Amúgy ez a tanár 9.óta tanÍt.10-ben is megbuktatott ,de akkor átmentem pótvizsgán,igy nem kellett évet ismételnem.11-be is megbuktatott,de akkor nem mentem át a pótvizsgán,igy évet kellett ismételnem.Nagyon nem szeretnék harmadjára is menni pótvizsgára.Hogyan győzzem meg hogy most ne buktasson meg harmadjára?2014. ápr. 24. 16:19
1/3 anonim válasza:
Én ezt gondolom, hogy ezt a kérdést hónapokkal ezelőtt kellett volna feltenni. Szerdán van az utolsó tanítási nap, és a jegyeket már hamarabb le kell zárni. A meggyőzés eszköze pedig a dolgozatok eredménye.
2/3 anonim válasza:
Mondjuk év elejétől tanulni kellett volna?? Ha nem is kitűnőre, de kettes szintet még a leghülyébb is eléri.
3/3 anonim válasza:
A válasz nagyon bonyolult, úgyhogy figyelj: TANULJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!