Ez már sorozat függésnek számít?
Rengeteg sorozatot láttam már,és nézek is.Muszáj mindig valamit néznem,különben üres lenne az életem.Láttam már pl.Guberálós Maria,Titkok és szeretők,Vad szenvedélyek,Paula és Paulina,A betolakodó,aztán Betty a csúnya lány,Lisa csak egy van,Ugly Betty,Csacska Angyal mindkét évada,Édes Dundi Valentina,a jó öreg Dallas-t is néztem még régen,aztán Farm ahol élünk,Anita(nem emlékszem pontos címre)Szomszédok,Szeress most,Barátok közt örök,a maiak közül Második esély,Dr.House,,Született feleségek,CSI:Miami,és New York-i helyszínelők.Hirtelen ennyi jutott eszembe.Van aki ezeket nézte még rajtam kivül?:)
17/l
Hát a latin-amerikai változatokat én is szerettem kiskoromban.Mindig azt képzeltem,hogy én is olyan,szép,boldog leszek,mint azok a nők.Sosem kellett dolgozniuk,csak "bemenni a gyárba"mindig szépek voltak,sminkelve ébredtek:)Mai fejjel már rendkívüli butaságnak tartom őket.Az,hogy néztem azt bizonyítja,hogy rengeteg időm volt:)
És ami még kimaradt:A homok titkai,Híresek és gazdagok,Gazdagok és szépek,Sonadoras,Titkok és szerelmek,Marimar,Rosalinda,Maria Mercedes,Maria(simán,csak így),Szeretni bolondulásig,Esmeralda,Fiorella,Milagros(nem a vad angyalos)tudok én is,mi?
Én ilyen vad szenvedélyek meg paula és paulina nem nézek meg, itt a lista amiket én nézek/néztem:
Family guy, Simpson család, Futurama, South park, American dad, King of the Hill, Lucky Louie, Doktor House, Egy rém rendes család, Én kis családom, Futottak még, Office, Terminator, Dokik,Szupercsapat :D, Lost, Jerry Springer show (LOOL), Csillagkapu, Two and a half man, Chuck, 30Rock, Reno 911, Így jártam anyátokkal, CSI Miami, Lie to me, Modern family, CSI New York, The Middle, Babylon 5, Dexter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!