Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez már sorozat függésnek számít?

Ez már sorozat függésnek számít?

Figyelt kérdés

Rengeteg sorozatot láttam már,és nézek is.Muszáj mindig valamit néznem,különben üres lenne az életem.Láttam már pl.Guberálós Maria,Titkok és szeretők,Vad szenvedélyek,Paula és Paulina,A betolakodó,aztán Betty a csúnya lány,Lisa csak egy van,Ugly Betty,Csacska Angyal mindkét évada,Édes Dundi Valentina,a jó öreg Dallas-t is néztem még régen,aztán Farm ahol élünk,Anita(nem emlékszem pontos címre)Szomszédok,Szeress most,Barátok közt örök,a maiak közül Második esély,Dr.House,,Született feleségek,CSI:Miami,és New York-i helyszínelők.Hirtelen ennyi jutott eszembe.Van aki ezeket nézte még rajtam kivül?:)

17/l

2009. dec. 23. 16:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Most eszembe jutott még a Monk,Coulombo,Tuti Gimi,Rex,Grace klinika:)
2009. dec. 23. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát a latin-amerikai változatokat én is szerettem kiskoromban.Mindig azt képzeltem,hogy én is olyan,szép,boldog leszek,mint azok a nők.Sosem kellett dolgozniuk,csak "bemenni a gyárba"mindig szépek voltak,sminkelve ébredtek:)Mai fejjel már rendkívüli butaságnak tartom őket.Az,hogy néztem azt bizonyítja,hogy rengeteg időm volt:)

És ami még kimaradt:A homok titkai,Híresek és gazdagok,Gazdagok és szépek,Sonadoras,Titkok és szerelmek,Marimar,Rosalinda,Maria Mercedes,Maria(simán,csak így),Szeretni bolondulásig,Esmeralda,Fiorella,Milagros(nem a vad angyalos)tudok én is,mi?

2009. dec. 23. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem függőség, amíg csak a szabadidődben foglalkozol velük, és nem nézed őket tanulás vagy munka helyett. Mindenkinek van valami hobbija, amivel a szabadidejét eltöltheti. Én mondjuk nem szeretem a szappanoperákat, de attól még más szeretheti őket. Ezek közül egyedül A farm, ahol élünk az, amit szerettem és néztem, de olyan rég volt már, és még kicsi voltam, nem nagyon emlékszem rá.
2009. dec. 23. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ilyen vad szenvedélyek meg paula és paulina nem nézek meg, itt a lista amiket én nézek/néztem:

Family guy, Simpson család, Futurama, South park, American dad, King of the Hill, Lucky Louie, Doktor House, Egy rém rendes család, Én kis családom, Futottak még, Office, Terminator, Dokik,Szupercsapat :D, Lost, Jerry Springer show (LOOL), Csillagkapu, Two and a half man, Chuck, 30Rock, Reno 911, Így jártam anyátokkal, CSI Miami, Lie to me, Modern family, CSI New York, The Middle, Babylon 5, Dexter

2009. dec. 23. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!