Ne te tudd már jobban!
60%-ot ėrtem el... de ,ha nagyon átgondolnàm 70%-ot is elėrnėk...
Ennyi!
Internetes portál? Ugyan már... Már ott megbukik az inteligenciateszten, hogy SMS... aztán lehúznak pénzel. IQ 50 felett normális ember ilyenre pénzt nem dob ki, főleg, mivel ezek a tesztek nem is mérvadóak.
Itt jegyezném meg, hogy 2000 FT-ért bárkinek papírt
adok róla, hogy 65%-os tesztet ért el :)
A mensa online teszt nálam két (szerintem) eléggé eltérő eredményt adott ki, eltérő körülmények között.
A régi tesztet kipihent állapotban, nyugodtan töltöttem ki, úgy hogy semmi más nem volt a fejemben. Ennek az eredménye 132 lett (sokallom), bár tudom hogy nem hivatalos csak próbateszt.
Ami a linkben szerepel, azt 2 sör elfogyasztása után töltöttem ki, ha már belekezdtem, akkor kitöltöm alapon. Itt az eredmény 87 lett.
Mindkettő ugyanannak az oldalnak a próbatesztje volt, az egyik szerint van sütnivalóm, a másik szerint sötét vagyok. Azt hozzáteszem, hogy szándékosan alkoholos állapotban csináltam a másodikat, érdekelt hogy tényleg ennyire lerontja-e az alkohol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!