Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik az erősebb a metampheta...

Melyik az erősebb a metamphetamin vagy a kristály-meth?

Figyelt kérdés

#hasmenés #meth #sárkányeregetés #kertitörpe #innyektálás #állatokkal fajtalankodás
2014. ápr. 23. 20:26
 1/8 radír67 ***** válasza:
32%

Kedves kérdezõ!

Mivel a kulcsszavak között megjelölted a sárkányeregetést is, ezt a kérdést a GYK. elküldte nekem Email.ben. Azt,hogy mi szerepel a kérdésben nem igazán tudom. Először azt hittem, hogy ezek a porcelán színezéséhez való festékek.

2014. ápr. 28. 08:51
 2/8 radír67 ***** válasza:

De, ha most egy tévés vetélkedőben lennék, akkor azt mpndanám,hogy ezek kábítószerek. Mivel a kábítószerhez sem értek, csak olyan általános választ tudok adni, hogy azt mindenki döntse el magának. Mivel Én sárkányeregetéssel kapcsolatos kérdésre számítottam, így azt mondom, ne kísérletezz egyikkel sem, hanem vegyél inkább egy sárkányt, menj ki vele egy mezőre, és eregesd. Ha az élmény így nem lenne elég intenzív, akkor vegyél egy vontatóernyőt, legalább tíz négyzetméterest (igaz nem olcsó, de a kábítószer sem az) azzal menj ki egy közeli spot-ra és gyakorolj. Vigyázz függőséget okoz, és a halálfélelemmel is megismertet.

Remélem segítettem.

2014. ápr. 28. 09:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszadó!

A sárkányeregetést magyarországon nem egy elterjedt szórakozási mód mert ha belegondolunk ésszerüen ki az aki kimegy a rétre sárkányteregetni és ezt ajánlja másoknak is? Én úgy gondolom, hogy mindenkinek meg van a saját maga kis időtöltése és az elég szomorú ,hogy mind1 én azért barátkoznék veled biztos jó arc vagy.

2014. ápr. 28. 10:15
 4/8 radír67 ***** válasza:

Szia!

Azért van olyan, aki kijár sárkányt eregetni, például Én is, és a komájaim. Az igaz, hogy mindenkinek megvan a maga kis időtöltése, az enyém ez, és szívesen ajánlom akárkinek. De nem értem igazán, hogy mi a szomorú?

És tényleg mi az a kristály, eltaláltam?

2014. ápr. 28. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
A kristály meth az metamfetamin, csak kristályos formában.
2014. aug. 18. 07:45
 6/8 A kérdező kommentje:
az volt a kérdés,hogy melyik erősebb.
2014. aug. 23. 17:30
 7/8 anonim válasza:
Same same. Ugyanaz. talan neha az ice (kristaly meth) gyengebb mint a tiszta (gyogyszerminosegu) metamphetamin mert benne tobb a maradek szennyezodes
2017. febr. 6. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:
első válaszoló csak leplezni akarta, hogy tulajdonképpen a 4. keresőkifejezésre küldte ki neki a gyik :D
2018. júl. 16. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!