Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel mit kezdjek?

Szerintetek ezzel mit kezdjek?

Figyelt kérdés

A történet nem túl bonyolult. Nyolcadikra átmentem egy iskolába és ott összebarátkoztam egy lánnyal. Legjobb barátnők lettünk , minden együtt csináltunk. Aztán jött a középiskola és nekem tanulnom kell keményen ő meg egy nagyon gyenge suliba jár és egész nap unatkozik. Nos nekem barátom is lett , aki a legjobb barátnőm unokatestvére. Igazából eddig nem is lenne túl sok a baj. Csakhogy a barátnőm családi okok miatt egy befordult önsajnáltató lány lett. De én még itt is mellette álltam. Segítettem neki minden helyzetben. Ha egy fiú megtetszett neki akkor én írtam rá mert ő nem mert , annak ellenére hogy van barátom. Nekem sajnos egyre kevesebb időm volt rá , mivel tanulás , barát és nagypapám rákos lett és nagyon sokatvagyok vele. Es en magamtol csak akkor írtam neki ha valami kellett vagy kicsit beszélgetni akartam vele. Pl amikor a nagycsalád tehát ő és az unokatesoi több napra elutaztak és a barátom teloja lemerult és így tudott velem üzenni.

Barátnőm ezt megelegelte es egy közös facebook csoportban engem lehordott mindennek és elvárta hogy kérjek bocsánatot amiért ilyen szemét vagyok vele. Persze nem hodoltam be hanem kiálltam és mondtam hogy így fogadjon el mert vannak fontosabb dolgaim is mint minden nap más srácra ráírni a nevében..

A vége az lett hogy nem beszélünk már több hónapja. Most meg azt vettem észre hogy kivett az ismerősei közül..

Én titokban remélem hogy egyszer még jóban leszünk de úgy tűnik ő végleg lezárt engem.

Szerintetek most hogy van ez?

Én: 15/l

Barátnőm: 15/l

Barátom: 16/f

2014. ápr. 23. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagynám ennyiben
2014. ápr. 23. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!