Fiú aki szereti a lovakat?
Figyelt kérdés
Az nem fura szerintetek, hogy fiú létemre szeretem a lovakat?
Attól félek, hogy lányosnak, vagy esetleg b*zisnak hatna, ha pl.: megkérdezik a szokásost: "Mi a kedvenc állatod?", vagy nem tudom és ekkor erre ezt válaszolnám.
2014. ápr. 22. 20:31
1/9 anonim válasza:
Dehogy is, egyáltalán nem b**is dolog :)
Még ha my little ponyt néznél, az sem lenne az! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Igazán? :D
Köszönöm a válaszokat! ;)
2014. ápr. 22. 23:58
4/9 anonim válasza:
Remek !!!!! Minden lovas lány olyan fiút keres, aki szereti a lovakat, úgyhogy nem hátrány :)
5/9 anonim válasza:
Régen a lovaglás csak és kizárólag a férfiak sportja volt, úgyhogy egyáltalán nem gáz :)))
7/9 tüskés pikó válasza:
Egyáltalán nem b*zis!Főlleg mert én is lovagolok:)
8/9 A kérdező kommentje:
Na mindenki kapott egy zöld kezecskét. :)
Köszönöm a többi választ is! :)
2014. ápr. 27. 19:43
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, csak emiatt a társadalmi felfogás miatt nincsenek fiú lovasok, ahova én járok ott egy van ő is még 9 éves. Rajta kívül senkit nem láttam lovagolni. Nem baj ha szereted őket, általában aki képes egy ilyen nyugodt állatot szeretni az nem lesz egy agresszív barom. És tényleg lovas lányoknál nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!