Szjg/Bábel? Ki tetszett jobban?
Reni - Zsófi
Cortez- Szasza
Ricsi - Hipó
Virág - Napsi
Zsolti- Kolos
Viki - Petra
Dave - Abdul
Edina - Kriszti
Andris/Robi - Atez
kolos nem párosithato zsoltival kolos a legjobb xD♥
zsófi
kolosxd ha választani kellene cortez és szasza között inkább cortez de mivel énis kolos stilus féle lâny vagyok szval kolos♥
akkor ricsi
napsi de imádom virágot is ..
ahogy mondtam nem zsolti kolos a fav.
viki és petra hmmm. mindkettö
abdul csak mert dave emlékeszrer egy nemjora xd
KIAZA KRISZTI?!! egyeltalán bennevolt a szjg ben vagy a bábelben de kevés szerepe volt biztos...edina
atez??? atesz te okos amugy ö nem volt benne nem ismerjük hülye kérdés
Az első válaszoló eléggé figyelmetlen lehetett a könyv olvasásánál, ha még a szereplőket sem ismeri...
Amúgy:
Zsófi (ő legalább nem nyafog annyit, és nem az a béna-sírom-el-magam csaj)
Cortezt és Szaszát én inkább nem hasonlítanám össze.
Ricsi (nem inlább Ricsi-Abdul?)
Napsi (bár Napsi is eléggé hülye, Virágot nem múlja felül)
Kolos (ő az egyetlen komoly és intelligens szereplő az egész történetben, akinek legalább személyisége is van)
Viki-Petra?? Ez komoly? Petra
akkor Abdul
és Edina (Krisztit jüformán nem is ismerjük, hogy lehessen véleményt alkotni róla?)
Andris és Robi (Atesz - és nem Atez - nem szereplője a történetnek, csak említést tesznek róla)
Az első válaszolónak: Te vagy nem olvastad valamelyiket vagy nem emlékszel vagy mittomén. És mind a 2 válaszolónak:
-Nem pont a főbb szereplőket kérdeztem miért ne lehetne benne Atez vagy Kriszti???
Zsófi
Cortez-Szasza: nem tudok dönteni :D
Ricsi
Napsi( de Virág is aranyos)
Zsolti
Petra
Dave( de Abdul is klassz)
Ki is az a Kriszti?
Andris/Robi
Részemről!!! :)
Hát igen beszélt...de csak amikor Abdul felhívta, és a beszélgetést mi nem "halljuk", csak utána leírja hogy azt mondta hogy el sem jött a fesztre...
Amúgy nem beszél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!