Eddig is ennyi gyilkosság történt?
Figyelt kérdés
Az egyik szerelemféltésből gyilkol a masik iskolában lövöldözik. Most a media kapja fel a dolgokat vagy tényleg egyre több a gyilkosság?2009. dec. 22. 23:38
1/5 anonim válasza:
sztem tényleg egyre több ..:(
és ez szomoru .. nemértem mért kell más ember életét elvenni..:@ :/
2/5 anonim válasza:
Eddig is felkapta a média az ilyen ügyeket, úgyhogy szerintem erősen megszaporodtak.
Hála az olyan ítéleteknek, mint amikor a bokszoló c.gány halálra verte az osztálytársát, most meg kapott 4 év felfüggesztettet érte.
A mi városunk eddig tök békés volt (a 2. legbiztonságosabb város az országban, ami szerintem igaz, vagy igaz is volt), erre valamelyik nap megöltek egy 19 éves lányt. :S
3/5 anonim válasza:
Utána kell olvasni, nem több... Sőt a 90 -es évek végétől csökkenő tendenciát mutat. Nem azt kell nézni, hogy melyik bűncselekménynek van nagyobb hírértée. Bár ezt nehéz a Blikkből leszúrni...
4/5 anonim válasza:
Mindig is ennyi volt, csak nem mutogatták ennyire.
5/5 anonim válasza:
szerintem se több, dehát régebb nem volt média. amúgy meg régen a háború volt több..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!