Hogyan találjam meg a nekem való közösséget?
Ezt az animések fogják érteni!!!
Konkrétan valami olyasmire gondolok mint a Fairy Tail (most nem a varázslásra értem). Egy közösség ahol mindig szívesen látnak és sosem vagy egyedül. Ahol mindenki vigyáz mindenkire és ahova jó visszatérni.
Ez a te hozzáállásodtól is nagyban függ! :) Az ideális baráti kör lehet,h a jelenlegi barátokból áll csak te annyira elvagy foglalva a kereséssel így lehet nem látod..
Hozzáállás,viselkedés.. Mi van még..
Ha mégsem találtad meg a helyed, akkor csinálj magadnak! Keress olyan embereket akikkel jól érzed magad bármit megoszthatsz velük s nem érzed magad feszélyezve,ha egy titkot szeretnél elmondani. Manapság az interneten bárkit elérhetsz így nemcsak 20 km-s körzetben kereshetsz!
Csak vigyázz, nagyszerű a net,de veszélyes is! Ezt tartsd szem előtt!
Rajtad áll. Sok sikert,segítek,ha kell! :d Hajrá!!
Nekem megvan ez a közösség még animézés előtt találtam meg és edzésen van :) Valami jó csapatsportot tudok ajánlani :)
Vagy lehet egyéni,d közös edzéssel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!