Ha valakinek írok Facebookon, és látom, be van jelentkezve, de az üzenethez nincs kirakva a pipa, és a kiírás, hogy mikor látta, akkor elolvasta az üzenetet, vagy nem?
ha be vagy jelentkezve és levelet kapsz akkor jelzi fent pirossal ugye hogy üzi van de közben fel is ugrik lent a chat és ott látod az üzenetet vagy egy részét.
tehát kattintás nélkül is látod legalább egy részét.
ha nem vagy bejelentkezve és úgy kapsz üzit akkor csak fent jelzi pirossal hogy leveled van.
ha arra kattintasz akkor kidob egy listát az utóbbi talán 3 levéllel,időrendi sorrendben lesznek,a legújabb a legfelső.
az üzenet egy része ott is olvasható,ha arra rá kattintasz akkor dobja majd ki neki hogy láttad és jeleneik meg az üzenet lent chat-ben.
ha bele keverjük a mobilokat is,nekem androidos van nem tudom másfajtán hogy jelenik meg de nekem a massanger elég sok karaktert megjelenít anélkül hogy rámennék a szövegre.
tehát ha telóról volt fent akár kicsit hosszabb szöveget is el tudott olvasni.
okos óra,bt fejegység meg stb meg megint csak újabb lehetőségek,okos óra nem tudom meg jeleníti e a szöveget neked egyből,fejegységem bt-s de nem szoktam úgy használni,lehet hogy csak jelez de nem írja ki a facebook üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!