Minden fiúháremes női főszereplő olyan nebánts virág?
Figyelt kérdés
Itt főleg az otome game játékok animeadoptációjáról beszélek. A csaj mindig olyan szörnyen kedves, még egy légynek se ártana...unom már. Olyanokra gondoltam, mint pl. Uta no prince-sama vagy Amnesia, Brothers Conflict ( nem sorolnám ide Yui-t a Diabolik Loversből, mert furcsa módon ő nem irritált, úgy mint az előző művekből felsorolt főszereplők). Titeket nem idegesít, hogy állandóan csak bocsánatot kérnek, meg ilyenek? Esteleg tudtok olyan animéket, ahol a csaj tökösebb?#anime #manga #Amnesia #Visual Novel #hárem #Brothers Conflict #Diabolik lovers #Otome Game #Uto no Prince-sama
2014. ápr. 17. 16:17
1/7 anonim válasza:
Én nem tudom csak a Brothers Conflictot láttam és ott rohadtul idegesített, hogy nem képes egy éppkézláb mondatot kimondani. Sajnos egyet se tudok...
2/7 anonim válasza:
Azért van ez, mert az otome game-ek lényege, hogy te vagy a főszereplő. Te hozod a döntéseket, te válogatsz a pasik között, a te saját ízlésedtől függ lényegében a végkifejlet. Ezt animében gyakorlatilag lehetetlen jól áthozni, hogy működjön is, ezért olyan üresek az otome gameből adoptált sorozatok főszereplői. Más, ha játszod és más, ha csak nézed.
3/7 anonim válasza:
a code breaker-ben ügyesebb a csaj bár az nem kifejezetten harem (de azért 5 fiú van )
5/7 anonim válasza:
Ouran Highschool Host Club
A lány az elején nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!