Van egy orosz távcsőm?
Figyelt kérdés
Néhány éve vettem újonnan, és használtam először, akkor kiesett a bal lencséje, ma újra elővettem (néhány év után), és kiesett az iránytűje. Ez azt jelenti, hogy az orosz termékek gagyik? Mi a véleményetek az orosz cuccokról?2014. ápr. 16. 16:23
1/2 anonim válasza:
Távcsövem*
Nem, az orosz cuccok nem gagyik - úgy vannak megcsinálva, hogy -40 fokban is működjenek... Jó példa erre a 2. vh is:
A németeknek nagyon jó, precíz tamkjaik és fegyvereik voltak, minőségileg jók, viszont az orosz télben egy csomó használhatatlan lett. Az oroszok ezzel szemben minőségileg silányabb fegyvereket, viszont azokat bármikor tudtad használni.
2/2 A kérdező kommentje:
De ez egy egészen új távcső. Régen lehet, hogy jó dolgokat csináltak, de most már szerintem nem.
2014. ápr. 16. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!