Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy van egy férfi aki beszél két ördöghöz, de elég érdekesek voltak az ördögök ,mert ahogy változott a hangulatuk, úgy nőtt vagy kisebbedet a szarvuk és a pupillájuk.Vörösek voltak és szemük pedig nagyon világos szürke, egész félelmetesek voltak.Egyik kisebb volt és testvérek voltak a férfi meg arról beszélt nekik, hogy mikor és hogyan tudnak átváltozni.Ekkor már a saját szemszögömből láttam az egészet. Futottam lefelé az utcánkban és felnéztem az égre és láttam ahogy a hold elfedi a napot-amúgy eszméletlenül szép volt-és hirtelen sötétlett és még mindig futottam le az utcánkban és ekkor előttem volt, egy tégla és az előtt 10 méterre pedig egy gyertya és azt mondta a férfi, hogy ha ezt átugrom akkor áttudok változni át is ugrottam, de az ugrást már nem az én szemszögömből láttam hanem úgy, mintha tv néznék.Ekkor a házunk előtt voltam és beszaladtam, hogy közöljem a jó hírt, de nem volt otthon senki és minden véres volt.Ekkor én felhívtam az anyámat, hogy jöjjön, mert minden véres és nagyon félek mikor megjött, felhívta a rendőrséget és azt mondta a rendőrség, hogy nem érnek rá.Ekkor már majd nem a fél rokonságom ott volt-nem tudom,hogy de nagyon sokan lettünk hirtelen-és kimentem az udvarra és ott volt két férfi idegenek és nagyon gyanúsak voltak én nekik rontottam és püföltem őket és persze jött az egész rokonság és hirtelen minden eszembe jutott berohantam a házba és elhúztam az ablak elől a függönyt és két sír volt hátul a kertben és ekkor jöttem rá hogy az egyik ördög én voltam és a másik sír pedig az apámé és az apám pedig az a férfi volt még az elején.Jelenthet valamit?sajnálom,hogy ilyen hosszú lett:S
2009. dec. 21. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

ez király. Látszik az íráson h tényleg álom volt ^^

Amúgy fingom sincs mit jelenthet :S

2009. dec. 21. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi^^hogy tetszett, de én se tom, hogy mit jelent pedig utána néztem ahogy tudtam, de semmi.
2009. dec. 21. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán azt, hogy van a személyiségednek egy olyan része, amiről nem is tudod, hogy az valójában olyan, amilyen, sőt talán saját magadnak sem szimpatikus. Én legalábbis, ha ezt álmodnám, erre gondolnék.

Amúgy tényleg király, tök jó animáció lenne belőle! :D

2009. dec. 31. 23:13
 4/4 A kérdező kommentje:
hát köszike neked is:Dlehet meg kéne filmesítenixD
2010. márc. 20. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!