Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ERSTE NETBANK nem kér SMS...

ERSTE NETBANK nem kér SMS azonosítót, másnál sem?

Figyelt kérdés

Nem küld SMS-ben kódot, hanem beléptet minden gond nélkül. Már megint ez a rakás xar ERSTE.

Másnak is rossz?

2014. ápr. 15. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Belépésnél nekem sem.

Viszont utalás indításnál minden esetben küld SMS-ben kódot, és csak azzal lehet indítani.

2014. ápr. 15. 15:30
 2/4 A kérdező kommentje:

De neked is volt eddig?

Találtam a menüben egy olyat ahol be tudod állítani. Nekem inaktív volt átraktam aktívra és azóta kéri már.

De nem értem ki rakta inaktívra!

2014. ápr. 15. 16:06
 3/4 anonim válasza:

"De nem értem ki rakta inaktívra!"

Azt írta a rendszer, hogy újítás történt, ezáltal nem küldenek automatikusan sms értesítést belépéskor. Nekünk is ez történt. Én is csodálkoztam, hogy egyből be tudtam lépni. Azután elolvastuk, mi lehet ez. Párom is beállította, hogy küldjön a rendszer belépő kódot sms-ben. Csak az a kérdés, ez jelent-e plusz költséget és mennyit, vagy semmi költség nem lesz?

2014. ápr. 16. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Elég pofátlan lett az ERSTE. Sajnos nagyon durván dobálja a "pár száz" forintos plusz költségeket, ami eddig nem volt. Gusztustalan gagyi lett az ERSTE bank, az alkalmazottaktól kezdve a szolgáltatásukig minden.

Amint lehet azonnal otthagyom az ERSTE-t nagyon sok év után!

Belefutottam a Váci út 33-ban egy 200kg-os donna tonna Biankába, aki olyan pofátlan, hogy legszívesebben rászólnál, de inkább csak menekülni akarsz onnan. A biztonsági őr keresztrejtvényt fejt, a másik alkalmazott arra sem képes , hogy önállóan nyisson egy számlát, a donna tonnát kellett segítségül hívni, ráadásul olyan büdös a cigarettától, hogy menekülnél. Amíg 10 ügyfél várakozik, addig kint dohányzik az alkalmazott a biztonsági őrrel.

Egyszerűen megdöbbentő, hogy a Váci 33 fiókban milyen állapotok uralkodnak.

Ez egy gagyi bank lett, az ERSTE-t senkinek nem javaslom a jövőben, és én is ott hagyom.

Számos más problémát okozott a nyomorék alkalmazott Mártika, de ezt nem ecsetelem.

Förtelem ami ott folyik.

Nagyon remélem nem terhelik rám a díjakat, hiszen szerződésben le van írva, és egyoldalúlag nem módosíthatnak. ELVILEG. Aztán lehet majd PSZÁF lesz belőle.

Ja mert most megbüntették őket az ERSTE-t elég sokra, ezek szerint az ügyfeleiken akarják már megint behajtani.

2014. ápr. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!