Neked melyik női név tetszik ezek közül?
Figyelt kérdés
Egy történethez keresek lány neveket, de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne jó a felsoroltak közül.
Aisa, Álea, Appia, Azálea, Bodza, Bojána, Flóra, Hajna, Karla, Katsia, Katia, Lartia, Letisa, Panna, Riana, Arina, Cinnia, Kála, Kéra, Viola, Vianna
Szerinted melyik szép, melyik nem? Esetleg ha van más javaslat, azt is szívesen fogadom
2014. ápr. 15. 11:12
1/13 anonim válasza:
Hajna,Panna,Viola.
Hogy miert ne kerdezd,nekem ezek szimpatikusak.
2/13 anonim válasza:
Aisa,Flóra,Panna ennyi.. hogy miért? ezek legalábbb szépen csengenek,. a Katia meg a Letisa nekem már nagyon szappanfeeling
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítetek :) Mindenkit felpontoztam :)
2014. ápr. 15. 11:33
6/13 anonim válasza:
Flóra, Arina, Kála, Viola
A felsoroltak közül.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat :)
2014. ápr. 15. 11:54
10/13 anonim válasza:
Flóra, Kála, Viola
Egyébként tudod, hogy a felsorolt nevek egy része jelenleg nem anyakönyvezhető? Ha mindenképpen azok közül szeretnél,akkor kérvényezned kell. Csak gondoltam szólok,nehogy kifussatok az időből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!