Hívtad már a mentőket, és ha igen milyen esetben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 23:04
1/9 anonim válasza:
elütöttünk egy részeget.akkor hívtam
2/9 Teszto válasza:
Igen.Legutobb autopályán balesethez.Shok,nyaki gerinc, állkapocs és felkar töréshez.A kaszni alá volt szorulva, én még élve adtam át de ne mtudták időben kiszedni így meghalt.
Amugy miert kérdezed ?
3/9 anonim válasza:
Itthon történt egy baleset 1 vagy 2 éve augusztusban, vihar volt (nem az a híradós nagy vihar, ez azután volt valamikor, és nem volt visszhangja). Öcsém rossz helyen nyúlt az üvegajtóhoz, amikor ki nem akarta, hogy bezáródjon, és az üveg megadta magát, a csuklóját vágta el, a családból mindenki leblokkolt, egyedül nekem maradt annyi lélekjelenlétem, hogy hívjam a mentőt, ha a többieken múlik, elvérzik, ők csak addig tudtak eljutni, hogy ruhát csavarjanak a vérző csuklójára.
4/9 anonim válasza:
igen egyszer.kisfiamnak légzészavarral járó epilepsziás rohama volt.máskor rohantunk vele a gyerekosztályra a korházba,de ez sajnos kb 2 éve megszűnt alegközelebbi 50kmre van.más választás nem maradt.miért kérdezted?
5/9 anonim válasza:
Igen, a szomszédban lakik egy bolond nő és a felnőtt bolond lánya, és valami dilijük volt, a lépcsőházban csépelték egymást és örjöngtek. Akkor felhívtam a mentőket, de azt mondták, ebben az esetben csak családtag vagy a rendőrség hívhatja őket. Így felhívtam a rendőrséget, és akkor kijöttek velük együtt a mentők is.
7/9 anonim válasza:
Igen. Mikor az erdős lépcsőnél egy hapsi leesett és szétment a feje mert úgy be volt rúgva. Én hívtam a mentőket..Addig ott kellet maradnom míg ki nem jöttek.
15/L
8/9 anonim válasza:
Egyszer a buszmegállóban álltam, az érkező busz megállt és az utasok kiraktak egy embert, aki nem tűnt hajléktalannak, de annak ellenére hogy elég jó idő volt, állatira fel volt öltözve, értsd atléta, póló, pulcsi, kardigán, mellény, nagykabát... Légzése gyatra, pulzusa gyenge, nem reagál felszólításra. Én kihívtam a mentőket.
9/9 anonim válasza:
manapság már hőstettként számít, h vki kihívja a mentőket, ugyanis nem mernek odamenni a sérülthöz az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!