Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egerben mien a Szilágyi...

Egerben mien a Szilágyi Gimnázium? :D

Figyelt kérdés

Most hetedikes vagyok de előre el szeretném dönteni h hova akraok menni. Nekem nagyon tetszik a Szilágyi mivel az iskola ugyanúgy néz ki mint ahova most járok és ez szerintem tök jó.Lenne azért pár kérdésem:

-Mien az oktatás?(itt arra gondolok hogy erős e vagy nem?)

-Mien a közösség?

-Meikre érné meg jobban menni? (Már gondolkodtam azon is h elmegyek majd angol speciál. felvételire hátha úgy több esélyem van...(mert egyépként szín 5-ös vagyok angolból..de néha úgy érzem magam mint aki semmit se tud).....de aztán arra is gondoltam h csak simán a humánt megpróbálnám.

-Kb. Hány pontot kéne (minimum) elérnem h bekerüljek?

-Mien a koli?

A válaszokat előre is köszönöm! :D

2014. ápr. 12. 15:24
 1/5 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát úgy kapásból nem neked való.

Igen szigorúan veszik a vesszők használatán kívül a "hogy" szó írásmódjára, valamint a kérdőszavakban található "ly"-okra is.

Ezekben a kérdésekben egyszerűen meggyőzhetetlen a tanári kar.

2014. ápr. 12. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes tanácsadó válaszod! :D

Szerintem a világ megérett a pusztulásra....Na mindegy..amúgy nem így írok..csak telefonról nem gondolod hogy sokáig tartana ezeket kiírni....Istenem!Komolyan szerinted ilyen hülye lennék, hogy például dolgozatba így írok?

2014. ápr. 12. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen hülye vagy! Te talán azért tanulsz helyesen írni, hogy a dolgozatokat megírd helyesen, és ha végeztél a sulival, teljesen a magad módján írj? Nem csak a suliban kell helyesen írni, hanem bárhol máshol! Ne csodálkozz, hogy nem veszünk komolyan.

Így a humánra SEMMI ESÉLYED, de az angolt is hanyagold szerintem... Keress magadnak valami gyengébb sulit, ahová fel is vesznek (és neked való..). Amúgy szerintem már önmagában az is nagy hülyeség, hogy a suli kinézete alapján választasz. Egyáltalán nem mindegy az sem, hogy mi folyik a belsejében..

Üdv, egy humános, én is telóról írtam......

.......

......

2014. ápr. 16. 08:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek,meg fogom fogadni a tanácsokat.
2014. ápr. 18. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel egyre butulnak le az ilyen 14 évesek, azért én azt mondom, hogy van esélyed! :D Nagyon jó amúgy a suli, csak tényleg megy lefelé sajnos a színvonal.. Angol spec jó, szerintem több értelme van, mint egy humánnak. :) Nekem 77 pontos lett a központim, szóval nem voltam túlságosan elöl a listán. A koli és a közösség is nagyon szuper. :D
2014. júl. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!