Egerben mien a Szilágyi Gimnázium? :D
Most hetedikes vagyok de előre el szeretném dönteni h hova akraok menni. Nekem nagyon tetszik a Szilágyi mivel az iskola ugyanúgy néz ki mint ahova most járok és ez szerintem tök jó.Lenne azért pár kérdésem:
-Mien az oktatás?(itt arra gondolok hogy erős e vagy nem?)
-Mien a közösség?
-Meikre érné meg jobban menni? (Már gondolkodtam azon is h elmegyek majd angol speciál. felvételire hátha úgy több esélyem van...(mert egyépként szín 5-ös vagyok angolból..de néha úgy érzem magam mint aki semmit se tud).....de aztán arra is gondoltam h csak simán a humánt megpróbálnám.
-Kb. Hány pontot kéne (minimum) elérnem h bekerüljek?
-Mien a koli?
A válaszokat előre is köszönöm! :D
Hát úgy kapásból nem neked való.
Igen szigorúan veszik a vesszők használatán kívül a "hogy" szó írásmódjára, valamint a kérdőszavakban található "ly"-okra is.
Ezekben a kérdésekben egyszerűen meggyőzhetetlen a tanári kar.
Köszönöm szépen az értelmes tanácsadó válaszod! :D
Szerintem a világ megérett a pusztulásra....Na mindegy..amúgy nem így írok..csak telefonról nem gondolod hogy sokáig tartana ezeket kiírni....Istenem!Komolyan szerinted ilyen hülye lennék, hogy például dolgozatba így írok?
Igen, ilyen hülye vagy! Te talán azért tanulsz helyesen írni, hogy a dolgozatokat megírd helyesen, és ha végeztél a sulival, teljesen a magad módján írj? Nem csak a suliban kell helyesen írni, hanem bárhol máshol! Ne csodálkozz, hogy nem veszünk komolyan.
Így a humánra SEMMI ESÉLYED, de az angolt is hanyagold szerintem... Keress magadnak valami gyengébb sulit, ahová fel is vesznek (és neked való..). Amúgy szerintem már önmagában az is nagy hülyeség, hogy a suli kinézete alapján választasz. Egyáltalán nem mindegy az sem, hogy mi folyik a belsejében..
Üdv, egy humános, én is telóról írtam......
.......
......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!