Mi ennek filmnek a címe?
Már régen láttam a tv-ben és akkor is csak kb. a közepétől.
A film után pedig nem írták a címét.
Kb. annyira emlékszem hogy volt egy fiatal cigó srác aki jól tudott trombitálni meg volt egy fehér hapsi aki szintén jól nyomta annyi különbséggel hogy őt elismerték.
Azt hiszem a cigó srácnak megtetszett a trombitás csávó lánya , összejártak meg hasonlók és mikor ez kiderült akkor egy kék Ladával ment a lány apja meg még pár "verőember" a cigók házához és beordibálták azt hogy: "Füstös!!Gyere ki mert szétverlek mint fűnyíró a kutyaszart!!"
Valahogy azt hiszem meg szivatták a ciány családot hashajtós levessel is aztán ott fetrengett az egész pereputty egy szobában.
Végül valami versenybe döntötték el hogy ki a jobb trombitás és a cigó srác "letrombitálta" a másikat.
Nagy vonalakban ennyire emlékszem.Régóta zavar hogy nem tudom mi a címe és most már ideges vagyok hogy nem tudom:D
Aki elolvasta és tudja a címét írja meg legyen szíves!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!