Graffitisek ti milyen zenét hallgattok?
Figyelt kérdés
tudnátok linkelni zeneszámokat? gondolom rap és hiphop. én Eminemet meg néhány magyar mc-től számokat. mondjuk még nem graffelek. elsőnek még alapok meg ilyenek. aztán majd valamikor remélem(tuti biztosra) fogok.2014. ápr. 11. 21:37
1/3 anonim válasza:
led zeppelin, deep purple, acdc, rainbow, the doors, the who, uriah heep stb.. aztán justice, daft punk, pendulum, knife party stb... és ja hiphopot is hogy hűek legyünk a kultúrához meg minden de azt tanácsolom hogy azt hallgasd inkább amit szeretsz és tetszik... nemkell csak azért rappet hallgatni mert graffiti így úgy és te nagy hiphop arc vagy mindenki leszarja ezeket...
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:) nem azért szeretem a rapet mert graffitihez kapcsolódik, mondjuk ezért is. nekem a rap és a graffiti úgy egyszerre lettek a kedvenceim. nem tom melyiket keztem hamarabb megszeretni. igaz amit írtál, mármint h azt hallgassunk ami tetszik. de hát hogy én nem vagyok nagy hiphop arc az is 100xDDén inkább ilyen félig csendes lány vagyok, aki a fél napját suliban, a másikat meg rajzolással és zenehallgatással tölti. mégegyszer köszi.
2014. ápr. 16. 22:14
3/3 Bodnár Máté2 válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=O7ft8ctX0EI
Undergrund.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!