Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hiszel a Karácsony Ünnepében?

Hiszel a Karácsony Ünnepében?

Figyelt kérdés

Hogy telnek el az ünnep napjai?

Elsősorban azoknak a válaszát várom, akiknek nincs "igazi" családja, vagy meghalt valaki és nem ünnepelhet Vele, vagy nincs jó kapcsolatban a családjával.

2009. dec. 20. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nincs jó kapcsolatom a szüleimmel. Illetve de, csak nem telik el úgy egy hét, hogy vagy 2×-3× ne balhéznánk. Apám iszik, anyám nyugtatókon és kva erős cigarettán él. Ajándékra nincs pénz, az uccsó fillérből apám italt vesz. Tehát úgy telnek el az ünnepek, hogy vagy veszekedünk, vagy úgy, mint ahogy a többi nap.
2009. dec. 20. 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:

: ( Nagyon sajnálom! Vannak barátaid vagy esetleg barátod/barátnőd, akik erőt adjanak?

Nálatok sincs akkor igazi ünnepi hangulat? Pl. egy "normális" családban, délben, délután a gyerekek feldíszítik a fát, az Anya+Apa süt,főz, késő délután ajándékosztás... : ( Hm... de jó lenne, ha így lenne! :' (

2009. dec. 20. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudod, én már megszoktam ezt. Örülnék ha így volna, de amíg egy fedél alatt élek a szüleimmel, addig nem fog összejönni. Nincs ünnepi hangulat. Anyám felteszi a szaloncukrokat a műfára egyedül valamikor, apám -ha szerencsénk van- akkor dolgozik, sütés-főzés nem igazán, mert ugye nincs miből...

Ajándékról meg az előzőben beszéltem.

Barátaim nem nagyon akadnak, egy van, de az most perpill tesz rám magasról, hogy van neki jobb dolga is, meg amúgy sem szeretek ilyen ügy miatt barátokhoz fordulni. Lehet idén amúgy viszonylag szebb karácsonyom lesz, mert a barátom megígérte, hogy eljön hozzám.(:

(Eléggé messze lakik, és hazarepül Magyarországra)

Legalább ha tényleg így lesz, akkor nem is fog számítani, hogy milyen rossz meg unalmas a karácsony.

2009. dec. 20. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

hát sajnos nálunk sem különbözik a karácsony az év többi napjától

apám iszik folyamatosan, terrorizál, stb...naponta veszekedés.Semmi jót nem várok a karácsonytól

24.-én otthon leszek, de aztán elmegyek :)

5/5 anonim ***** válasza:
:'( Bárcsak....

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!