Medve VS Gorilla. Ki győzne? Indokoljátok is meg
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 19:30
11/20 anonim válasza:
ha grizzli medve, akkor egyértelmű h ő, 400 kg-ra nőnek, könnyedén leterítenek akár 600 kilós bölényeket, míg a hegyi gorilla "csak" 220-250 kg-ra nő. mellesleg a medvének 10-15 centis karma van, a gorilla meg maximum cask csápulni tud, amivel azért nehezebb ölni mint 2X5 akkora karommal...
12/20 anonim válasza:
13/20 A kérdező kommentje:
2009. dec. 20. 20:29
14/20 A kérdező kommentje:
szerintem egy rizzlynek nem lenne könnyű dolga egy ezüst hátoval szemben
2009. dec. 20. 20:30
15/20 anonim válasza:
Én a jó öreg Macira fogadnék :D
Elég vad is tud lenni...
16/20 anonim válasza:
Hát mondjuk egy Grizzly vs. Ezüsthátú lenne,akkor az ezüsthátúra tippelnék. Sokkal vadabb,gyorsabb,erősebb mint a grizzly,meg okosabb is. Láttam egy videót, hogy a gorilla kettétörte a gerincét egy szibériainak. Higgy nekem a gorilla győzne. Biosz tanár vagyok :)
17/20 anonim válasza:
Dehogy vagy te biosztanár. XD Na linkeld azt a videót, mert én kb mindenféle állatharcos videót láttam, de medve vs gorillát még sosem.
A barnamedve, jegesmedve egyértelműen a nagyobb méretük, hatalmas karmaik, fogaik miatt. A gorilla kisebb, nagyon erős, harapni ő is tud, de nemigen hiszem, hogy sok esélye lenne.
18/20 anonim válasza:
A medve, mert sokkal nagyobb, és jobban fel van fegyverezve.
19/20 anonim válasza:
Egyértelműen a medve. Még 2 gorillának is kevés esélye lenne.
20/20 anonim válasza:
Medve győzne eggyértelmű!!!a gorilla csak egy békés növényevő!a medve gyorsabb mind a gorilla! a maci 50 km/h-ra is képes a gorilla meg csak 30-40 km/h!ráadásul a medvének több fegyvere van és még a harapása is erősebb!amúgy a tanároknak nincs mindig igaza!(példa:biosz órán azt tanítsák h a hiéna kutyaféle pedig valójában macskaféle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!