Az opti24 online szemüvegrendelésről tapasztalat?
Én rendeltem tűlük egy unifokálisat. Ma kaptam egy multifokális árú szemüveget, amit nem próbáltam fel, mert ha kiderül, hogy másé : visszaküldetik valahogy, akkor az ne azt lássa,hogy használt szemüveget kapott.
E-mailben kértek képet mindenről, küldtem is nekik.
Várom a válaszukat és a megoldási javaslatukat.
Ha lesz valami megoldás beírom ide.
Előző vagyok. Vagyis előző kettő.
Eredetileg azt a szemüveget kaptam, amit a kórházban a szemorvos felírt (nem multifokálisat terveztem venni,féltem nem tudok hozzászokni és nem volt gond). Jó a minősége.
Örülök neki és már semmi fenntartásom a céggel szemben.
Végeredményben mindenkinek ajánlani tudom.
(Azóta néztem a szemüvegkeret választékukat: amit eredetileg nem tudtam, hogy a keretszélesség az a paraméter, amire vigyázni érdemes. Ez az egy információ az, amit korábbi szemüveged alapján könnyen megtudsz - és ez az, amit egy optikai szalonban biztosan megmondanak).
Szemüveget legközelebb is az opti24-től fogok rendelni. Ha ilyen olcsók, akkor akár már most is: tartalékszemüvegeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!