Mit gondoltok a tumblr-ömről? (többi lent)
Az ilyen tumblr-ök nem sok esetben nyerik el az emberek tetszését, mert csak saját készítésű képek vannak rajta, de gondoltam azért megkérdezem a véleményeteket. Gondoltam rá hogy rajzokat is csatoljak, csak most nem tudom rárakni a gépre, úgyhogy az egy ideig kilőve. Mivel tudnám még feldobni, mit tanácsolnátok, stbstb? :) Még nincs fent sok kép de folyamatosan frissül. :)
Link: [link]
En sokkal tobbre tartom, ha valaki sajat munkat oszt meg, mintha csak innen-onnan osszelopkodott kepeket.
Azonban a te fotoid teljesen erdektelenek.
Kifotozol az ablakon. Lefotozod a bejglit - a hatterben szarado zoknikkal egyutt. Lekattintod aput az erkelyrol. Csupa-csupa tucatfoto. Megnyomtad a gombot. Ettol ez nem lesz erdekes. Nelkuloznek a kepeid barmifele tudatossagot.
Ne haragudj, nem bantani akarlak, de ezek a kepek nem jok, ilyet barki tud, aki megtalalja a telefonjan a kamerat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!