Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék szerezni barátokat?

Hogyan tudnék szerezni barátokat?

Figyelt kérdés
Soha nem ment könnyen semmi.. A tanulás az jól megy. Folyton az osztályomban le ''STREBÁZNAK''.. Unom már, hogy senki nem figyel rám és szürkék a napjaim.. Úgy érzem a szüleimnek sem vagyok fontos. Hétköznap, mikor a nővérem nincs itthon folyton mondják, hogy anyuci pici lány, de mikor itthon van hétvégén rám sem figyelnek.. Manapság túl sokszor veszekednek a szüleim.. Nem értem ha karatézokattol már fiúsnak tartanak és, mert 158 cm magas és 54 kg vagyok.. Rendszeressen sportolok, de nem megy le semmi kiló.. A társaságokba nem tudok beszélgetni senkivel és nem bízok senkiben már.. Inkább hátra volnulok és csendben vagyok.. Mit tegyek, hogy legyenek barátaim? 13/L
2014. ápr. 8. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy látom téged nagyon sok minden bánt.

A szüleidhez kapcsolódó részhez annyit tudok mondani, hogy valószínűleg nehéz nekik, hogy a nővéred nincs otthon, így amikor hazalátogat, nekik ez fontos. Ezért hajlamosak lehetnek "megfeledkezni" rólad. DE ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne szeretnének és ne lennél fontos nekik.

A barátkeresés nem egy egyszerű dolog, és nem lehet csak úgy megtanulni. Én is alapjába véve visszahúzódó típus vagyok, de szerencsére van egy szűk baráti köröm, akikben bízhatok. Első és legfontosabb dolog, hogy legyél kedves. Ne azt mutasd, hogy egy morcos, meg nem értett lány vagy. Mosolyogj az emberekre, köszönj vidáman. Másodszor pedig érdeklődj. Kérdez meg az osztálytársaidat mi újság velük, dicsérd meg az új ruhájukat/új frizurájukat. De vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára, nehogy ezt nyalizásnak vegyék. Harmadszor pedig mindenképpen tarts ki! Hiszen barátok nem lehet egyik napról a másikra szerezni. Hosszú folyamat, míg elfogadják/befogadják az embert. Ha pedig az osztályodból senkivel nem jutsz közös nevezőre akkor se aggódj. Ha jársz esetleg valamilyen szakköre ott is több emberrel megismerkedhetsz. Tudom hogy nehéz, de meg kell próbálnod nyitottnak és érdeklődőnek lenned?

Mit veszíthetsz? Maximum nem találnak szimpatikusnak. Van még rengeteg ember, aki arra vár, hogy barátkozz vele ;)

2014. ápr. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!