Megoldható-e még a felvételi jelentkezés, ha késem vele pár napot? ->
Figyelt kérdés
iszonyat fontos lenne, h. ott tanuljak tovább :S és ugye minden suli egy időpontban felvételizteti a diákokat...dec.11.-éig lehetett[másnap nem emlitették, nem tudom miért , pedig ott voltunk :S ] ha hétfőn felhivjuk igazgatót tudnak tenni valamit?mert ugye a felvételi csak később lesz2009. dec. 19. 23:38
1/5 anonim válasza:
itt fontosak szoktak lenni a határidők, szóval sztem nem lehet
2/5 anonim válasza:
A felvételi január 23.-án lesz, a határidő az meg határidő. Sztem válassz olyan sulit, ahova nem kell felvételi, csak a jegyeket nézik. Jövőre meg megpróbálhatod megint.
3/5 anonim válasza:
Ha jól értem, ez nem felsőfokú okt.intézmény (főiskola, egyetem), hanem középiskola.
Menjetek be személyesen az igazgatóhoz, vagy ahhoz aki a felvételi ügyeket intézi, és beszéljetek vele.
Középsuliban még olyan is van, hogy valaki beíratkozás után megy át másik suliba (beíratkozik az egyikbe, és szeptemberben egy másikban kezd)
4/5 A kérdező kommentje:
igen, középsuli
:S
hát bemenni sajnos nem tudunk hétfőig.Felhivjuk telefonon őket, aztán karácsony és szilveszter között ha belehet menni, akkor benézünk :S
Háát ez a suli is elvileg olyan, hogy a jegyeket nézik, de én SK-ból mennék és azt mondták kell felvételiznem
2009. dec. 20. 10:28
5/5 anonim válasza:
A barátnőm egy középsuli igazgatója. Rendeteg minden van, ami nem publikus a nagyközönség felé. Beszéljetek telefonon az igazgatóval, biztos elmondja, mik a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!