Miért öltöznek a "metalhead"-ek feketében?
Értelmessebb válasz? :D
Biztos nem oktalanul járnak szinte csak feketében.
Oktalanul jelentese butan:D te arra gondolsz, hogy ok nelkul
a szines cuccokkal mehez kemenynek tunni... nem hulyeseg az elso 2 valasz, kepzelj el ehy metst rozsaszinben... komolyan venned? Dehogy venned, idetlenul nez ki, ne pedig kemenyen!
Én is metalhead vagyok és nem járok feketében.
Ennyit erről...
Amúgy meg minek kell mindig általánosítani ha kérdezhetem?
Nojo, mit tesz metalheadnek lenni?
sokszor felvetettek mar a kerdest, es jol is osszeveszgek rajta... az a rocker, aki szereti a rockot, vagy aki ugymoltozkodik?
Sajnalattal kozlom, hogy hiaba rajong valaki a rock zeneert, az meg nem rockerseg... olyan, mintha azt mondanad, hogy divatos vagy, es kozben ugyanazokat a ruhakat hordod mint tavaly, es azok is a kinaibol vagy akarhonnan vannak.... szereted a divatot, de te nem vagy divatos... mert ahhoz az kell, hogy az adott trend ruhazata legyen rajtad.... ugyanigy a rocker is fekete cuccokat, dzsekit, lancot, csizmat, bakancsot, tornacipot hord...
tehat batran kijelenthetjuk, hogy igenis lehet altalanositani, a metalheadekfeketet hordanak!
Egy hosszu haju ferfi, aki inget hord, de idonkent rocker;):D
Mert a kis nyuszi szőrös...
Amúgy mert tetszik nekik....
Én metált hallgatok, és szoktam rózsaszínt is hordani, sőt, alig van fekete ruhám. Mondjuk én lány vagyok :D De a lényeg, hogy én hülyén érezném magam úgy, ha csak azért vennék fel bizonyos ruhákat, mert az illik a zenei stílusomhoz, és minden mást elutasítanék, mert "nem elég kemény".
Ha meg valaki szerint ezért nem vagyok igazi metálos... Hát oké, akkor nem vagyok, ő már csak jobban tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!