Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell csináljak keresztr...

Hogyan kell csináljak keresztrejtvényt?

Figyelt kérdés
Ugye az iskolában húztunk neveket, hogy kinek vigyünk ajándékot. az ajándék megvan... de az én eszes osztályfőnököm kitalálta, hogy énekeljünk annak a személynek saját dalt, vagy verset, de lehet rappelni vagy keresztrejtvényt csinálni... és sajna muszáj! A keresztrejtvény megfejtése a húzott ember neve. és én egy Barbara nevű lányt húztam, és tudnátok tippeket adni, hogy a megfejtés ,,Barbyka'' legyen?? köszí előre is!
2009. dec. 19. 22:01
 1/2 A kérdező kommentje:
jó-jó tom... én is tok írni...
2009. dec. 19. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyu, ne gondolj túl bonyolultra! Mutatok egy példát: [link] És akkor a függőleges sorokba legyenek a feladvány szavak, mindegy milyen hosszúak, csak a betű jó helyen legyen! A lap alján pedig mellékelj meghatározást a feladványokhoz és kész is. :)
2009. dec. 20. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!