Hogyan kell csináljak keresztrejtvényt?
Figyelt kérdés
Ugye az iskolában húztunk neveket, hogy kinek vigyünk ajándékot. az ajándék megvan... de az én eszes osztályfőnököm kitalálta, hogy énekeljünk annak a személynek saját dalt, vagy verset, de lehet rappelni vagy keresztrejtvényt csinálni... és sajna muszáj! A keresztrejtvény megfejtése a húzott ember neve. és én egy Barbara nevű lányt húztam, és tudnátok tippeket adni, hogy a megfejtés ,,Barbyka'' legyen?? köszí előre is!2009. dec. 19. 22:01
1/2 A kérdező kommentje:
jó-jó tom... én is tok írni...
2009. dec. 19. 22:10
2/2 anonim válasza:
Figyu, ne gondolj túl bonyolultra! Mutatok egy példát: [link] És akkor a függőleges sorokba legyenek a feladvány szavak, mindegy milyen hosszúak, csak a betű jó helyen legyen! A lap alján pedig mellékelj meghatározást a feladványokhoz és kész is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!