Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Álmomba drogoztam ittam...

Álmomba drogoztam ittam szívtam és szép lányokkal közösültem többi lent. Mit jelent?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és egyszer egy buliból mentem haza hajnali négykor jó buli volt vizipipa stbééé

Na lefeküdtem este nyolckor keltem és következőt álmodtam

Drogoztam(egyszer se nyúltam szerekhez)

Ittam(nagy ritkán szilveszter szülinap stb.)

Szívni (többször is)

b*szni (kétszer fordult elő)

Na és azt álmodtam haverokkal bulizok a tükörről fehér port szívok fel iszok sütit eszek vízipipázok és akkor egyszer csak egy nem rég meghalt barátom ott volt és a következőket mondta: aha vágom. cserben hagytál. én meghaltam te pedig élvezed az életet és elővett egy puskát és mondta, hogy: ezért még megfogsz fizetni ez egy mellékhelységben történt, és akkor belép egy csaj nyúlnak öltözve és elkezd szo*ni évezem de haverom röhög és közbe a pofámba tartja a puskáját. és vigyororg de már nyáladzik az irigységtől és lelőtte a csajt utána nemi szervem utána röhög a halott csaj. és a halott haverom feldugja a puskát és lövi csak lövi..

ekkor hirtelen egy bankba találom magam mindenki megy megy és a haverom lelövi a papagájom utána otthon vagyok szobámba szét lövi a gépemet és utána rámtartja a puskát megint csak és meghúzza lelőtt. és arra ébredtem, hogy a panelban a hatodik emelet folyosóján kitárt ablaknál állok... fújt a szél és ordítottam sírtam és röhögtem egyszerre akkor egy egy lakos húzott vissza.. nagyon ciki volt és nem tudom miért lőtt lehet, hogy kísért a szelleme??????kérem komolyan venni és a válaszokat!!!!

azóta nem merem felvenni a telefont tisztára elzárkoztam mindenkitől!!

2009. dec. 19. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy nem bírod a bulit, tehát vegyél vissza egyelőre.

Túl fiatal vagy még bizonyos dolgokhoz, éjszakázás vízipipával...

2009. dec. 19. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
looooooooooooool
2009. dec. 19. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
sztem vmi volt a vizipipában...
2009. dec. 19. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

de köcsögök vtok, sok értelmetlen ember ezen az oldalon...

biztos nehz feldolgoznod a barátod halálát, azért álmodhattad ezt

2009. dec. 20. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

hat tobb ertelmezese is lehet ennek.

1 hogy nem tudtad feldolgozni a baratod halalat

2 meg nem neked valo a bulizas :)

egyik 'durvabb' bulim utan en is hasonlot almodtam,csak sokkkal szoftosabb verzioban :)))).

:)

2009. dec. 21. 10:35
 6/7 A kérdező kommentje:
hetente 3-szor álmodozom ezt, hogy lehetne megszüntetni
2009. dec. 29. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
sajnos nem tudom hogy kell megszüntetni
2010. jan. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!