Tudtok mondani hasonló animéket, mint a Full Metal Panic?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 19:43
1/7 anonim válasza:
helló
attól függ, hogy milyen szempontból legyen hozzá hasonló. szerelmi, vagy robotos, van milyenre gondolsz, pontosabban? illetve, lenne még egy kérdésem: mennyit láttál belőle? mert 3 évados (FMP, FMP? Fumoffu, FMP The Second Raid) és most fejezték be a mangát (FMP Sigma) kb 1,5 hónapja. ha nem olvastad, angolul megtalálod a mangareader.net -en. ajánlom :)
2/7 A kérdező kommentje:
A mangát még nem olvastam.
Olyan szerelmes-robotos-at akarok nézni :D ...de gondolom ilyen nincs mégegy.
Köszi, majd elolvasom a mangát :)
2014. ápr. 6. 20:54
3/7 A kérdező kommentje:
de a manga nem magyar!?
2014. ápr. 6. 21:22
4/7 anonim válasza:
sajnos nem, csak angolul találtam meg teljesen.... (a mangareader angol oldal, ugyebár :D ) hmmm... robotos: Neon genesis evangelion, Gundam,valvrave the liberator. most hirtelen ennyi. szerelmes: SAO (sword art online. ha nem láttad, akkor kezdd el, kötelező ;) akkor, agyfasz veszélye mellett: Mayo Chiki....... figyelmeztetlek... elképesztően cuki anime, de tényleg. de a vége után ki akartam nyírni mindenkit, emrt annyira pocsékul fejezték be. de talán mangában van folytatása. szerelmes még... tonari no kaibutsu kun (aranyos, rengeteget lehet rajta nevetni) és hirtelen ennyi.... van egy hosszú listám, de nincs mellé írva semmi, csak címek vannak rajta.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Thx
2014. ápr. 7. 20:36
7/7 anonim válasza:
a 3 robotosat egyáltalán nem láttam. mondom, csak listán van. a SAO, a Tonari meg a Mayo nekem tetszett, dehát ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!