Munkavállalás Ausztriában? Nyáron kezdenék? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, jövőre kezdem az egyetemet, és szeretnék függetlenedni, de ehhez kellene egy kis kezdőtőke, na meg a nyelvtudásomra is ráférne egy kis gyakorlás.
Angolul beszélek, és német nyelvből is van némi ismeretem.
Ha a diákmunka szövetkezetektől nem kapok visszajelzést, valószínűleg kimegyek a nyáron Ausztriába és vendéglátóipari egységekben, szállodákban, hasonló helyeken érdeklődöm személyesen a munkalehetőségekről.
Nem tudom ez mennyire őrültség, de ha valamikor lehet őrültségeket csinálni, az az életemnek ezen része, úgy érzem.
Akinek vannak tapasztalatai, ötletei, attól szívesen fogadok minden jó tanácsot!
Köszi :)
2014. ápr. 6. 10:47
1/2 anonim válasza:
hallod,nagyon vigyázz ezzel csak úgy kimész nyelvtudás és pénz nélkül....én a helyedben mindenképp ismerőssel mennék ki!!Vagy rokonnal,aki már kint téged fix munkával vár.
2/2 anonim válasza:
Én meg azt mondom vágj bele! Kevés ember meri azt megcsinálni amire te készülsz! Sikerülni fog! Én is így csináltam csak 29 évesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!