Hogyan mondjam meg a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
régebben volt róla szó hogy milyen jó lenne bulizni de nem szórakozó helyen hanem otthon. nekünk van a belvárosba egy albérletünk és mivel már volt ott párszor kisebb "buli" ezért kérdezte nem lehetne e ott.Nem tudtam mit mondjak neki mert nem akartam h megsértődjön és azt mondtam hogy ok. De én nem szeretném. Elég erősen szorongok + depressziós is vagyok. Ezek miatt sincs kedvem hozzá. Hogyan mondjam el neki hogy nem akarom? Meg idegen embereket is meghívott...miközben tudja hogy durván szorongok. Mert végülis a mi lakásunk de megsértődne (neki semmi köze hozza)2014. ápr. 5. 19:21
1/1 anonim válasza:
szerintem simán mond hogy mégse legyen buli stb. találj ki valamit hogy szüleid nem engedik, lakók vannak, beteg vagy vagy szimplán mond el neki hogy rohadtul ne szervezkedjen a házatokba :D
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!