Mi az életcélod?
19/L
Az az életcélom,hogy a leendő munkámban (amit még nem tudok pontosan,mi lesz) valami nagyot alkossak,ami maradandó,és segítek vele az olyan embereken,akiknek szükségük van rá.
Ezenkívül az,hogy boldog legyek,legyen egy féjem,2 v 3 fiam,és ők is boldog emberek legyenek. :) Mind1,h hol élünk,vagy mennyi pénzből,vagy ilyesmik,csak érezzük jól magunkat,az a lényeg.
Hogy elégedettséggel nézhessek vissza az életemre, ne bánjak meg semmit, ne kelljen letagadnom semmit, hogy büszke lehessek arra, amit tettem. Ehhez nem kell valami kimagasló dolog, csak annyi, hogy megtegyek mindent, amit tudtam.
24/F
A lányomnak minél többet megmutatni a világból, és minél több jót megtanítani neki, hogy boldog gyerek és boldog felnőtt legyen! :) Mostmár ez az életcélom, korábban más volt. (karrier-munka, az már megvalósult).
37/N
valahogy elmenekülni ebből az országból, de fogalmam sincs honnan szerezhetnék rá pénzt.
F/24
10:30-as pont ezt akartam írni:D
19/L
újfajta létformává metamorfálódni. teljesen idegenszerű számomra ez az életforma, ez a világ, ez az alak, amelynek képében létezem. nem bírom sokáig.
20/L
helyrehozni a kapcsolatomat a barátnőmmel és közös jövőt teremteni kettőnknek. *-*
19/f ^-^"
Az,hogy állatorvos lehessek,segíthessek az állatokon.Majd miután felépítettem a karrierem családot szeretnék alapítani,majd utána családos anyukaként tovább dolgozni.
Ja,és az,hogy sikerüljön mindig a jó úton maradnom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!