Mikor lesz mar mellem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
13 évesvagyok. És az osztályba már csak nekem nincs mellem...és nagyon zavar. Sok 8.-dikos fiutol megkaptam h "szégyenled a melled?" és hát...zavar. 156cm vagyok 39 kg. És a mellkasom mérete 75 cm. És maga a mellem meg 72cm. Vékony is vagyok. És bàrmennyit is eszek, megse látszik. Nem tudtok valami tanácsot adni? :/ köszi a válaszokat! :) 13/L2014. ápr. 4. 11:23
1/8 anonim válasza:
Szia,ilyen dolgokból nemkell nagy ügyet csinálni
majd megnőll ha elgyött az ideje,elhiszem hogy zavar de belekell nyugodnod amúgy is ha valaki szeret akkor nem a melledé szeret vagy a külsőd miatt.
2/8 anonim válasza:
Arról a természet dönt. Ne úgy gondolj rá, hogy ez rajtad múlik mivel nem rajtad múlik. Az, hogy az osztálytársaid egy része annyira primitív, hogy ilyenekkel szemétkednek, az az ő bajuk és primitívségük, illetve a szüleiké, tanáraiké, akik képtelenek voltak egy elfogadó kultúrát átadni, megtanítani nekik.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. ápr. 5. 13:13
5/8 anonim válasza:
Amúgy nem is biztos, hogy meg fog nőni, tudok olyat, aki felnőtt nő, és alig van neki, de akkor sincs baj, mert a mellméret az nem számít, nem az határoz meg egy embert.
6/8 anonim válasza:
*Ja és am is tényleg a természet dönti el.
7/8 rebeca123 válasza:
Még van ideje nőni, de hogy ilyennel szemétkednek, az elviselhetetlen. Ne érezd magad rosszul, hogy neked nem olyan nagy mert később lehet hogy nagyobb lesz. Mindenkinek más.
8/8 anonim válasza:
Majd jon az... es ha telleg zavar kerdezd meg a dokidat hatha tud neked szerezni olcson implantatumot :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!