Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az a baj hogy van 4 hangfalam...

Az a baj hogy van 4 hangfalam 2 mélyláda és 2 compact láda Én most elkeztem zenélni van egy Korg Pa 50- es Szintetizátorom egy keverőm és egy Kiso erősítőm nem tudom hogyan kell összekötni mitcsináljak? Légyszi jó válaszokat.

Figyelt kérdés
Megköszönném aki segítene :D
2014. ápr. 3. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:

szintetizátor be a keverőbe, keverőből illő lenne egy cross over, abból a két erősítőbe, és a 4 ládába.

A 4 ládát is rakhatod elvileg (!!!) egy erősítőre, de nem igen fog jól szolni, mert a mély is megkap minden hangszínt, és nem lesz jó hangja

2014. ápr. 4. 10:12
 2/7 A kérdező kommentje:
De hogy csináljam most ezt nem értettem :D
2014. ápr. 6. 12:31
 3/7 anonim válasza:
keverő-erősítő, vagy végfok?
2014. ápr. 7. 06:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Figyelj nekem ez fontos nagyon Ez egy Kisó Végfok én zenélek most keztem el mármint de nem tudom hogyan kössem össze!
2014. ápr. 7. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:

A szintetizátorodnak van egy kimenete.

Azt teszed pl egy keverőbe a megfelelő kábellel.

Aztán a keverőből mész az erősítőbe a megfelelő kábellel, a megfelelő helyre.

Erősítőből a hangfalakba.

DE mivel két topod, és két mélyed van, két erősítőt javaslok aktív crossoverral.

2014. ápr. 7. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Aztszeretnémtöledkérdeznihogyersetlegvanefacebookod?havanakkorlégyszivesmondmeganevedet!
2014. ápr. 12. 13:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Hogy ha van facebookod akkor irde le légyszives hogy mi a neved előre is köszönöm:)
2014. ápr. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!