Lányok! Szerintetek milyen a blogom?
Blog? Ez nem blog. Fél év alatt két (azaz kettő) darab 15 soros bejegyzést bírtál odahányni? Ez nem blog.
Tudod, mi a blog? Nyilván nem. A blogban bejegyzések vannak. Egy blog attól blog, hogy van benne sok bejegyzés, és akkor lesz jó blog, ha az a sok bejegyzés érdekes is.
Ebből kifolyólag a tiéd nem blog, és így aztán nem is lehet jó vagy rossz.
Az, hogy milyen háttérképet raksz be, senkit nem érdekel. Nem attól lesz valamilyen a blog. A háttérkép mellékes. Tartalom kéne, az meg nincs.
Sablonos. Ha már elvállaltál egy ilyen blogot, lehetne rendszeresebb, választékosabb szóhasználatú. Ragadj meg érdekesebb témákat, mert eddig ez az egy bejegyzés is olyan, ami nagyon sablonos és mindenki keni-vágja a témát.
én magam, sosem olvastam/írtam ilyesmi blogokat, de ha már ezt választottad (ami persze nem feltétlenül baj), olvass többet hasonló témákban, és meglátod így fogsz fejlődni! Itt van például egy blog amit találtam, olvasd el, és érzékelni fogod a különbséget!: [link]
sok sikert!:)
Ne haragudj, de én már a megszólításnál frászt kaptam...de tovább mentem, hátha tudok hasznos tanácsot adni...első: ha ilyen ritkán írsz, hogy kérhetsz olyat, hogy írjatok a mail címemre? Max a beépített embereid látogatják a blogodat, ugyanis szinte semmilyen bejegyzés nincs rajta...legalábbis semmi érdemleges...két sablon sztori...és a szókincsedet is gyarapíthatnád...
Meg most nem bántásból, de hány éves vagy? Mert elég kiforratlan a blogod, a stílusod, a témáid...ezt most nem bántásból...ha még tényleg nagyon fiatal vagy, akkor rendszeresebb jelentkezés mellett még akár viheted is valamire a blogoddal, de ez így szerintem nagyon kevés...Van valami, ami érdekel? Írj róla...filmek/könyvek/színészek/bármi, ami nem ilyen sablon "szerelem szerintem", "fiú lány barátság" stb...Azokra gyakrabban rákeresnek, és úgy növelheted a követőid/olvasóid számát is, persze közben jöhetnek az ilyen tiniket foglalkoztató témák, de azért egy-két olyat be kell tűznöd, ami nagyobb közösségeket mozgat meg...:)
Sok sikert, és bocsi, ha néhol sértő voltam, csak a véleményemet írtam le, nem akartam senkit megbántani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!